Magyarországon járt a SAIC Motor elnöke

 

Hatalmas megtiszteltetésben részesült az MG Motor magyarországi képviselete: egy évvel az importőri szerződés aláírását követően a világ 6. legnagyobb autógyára, a SAIC Csoport elnöke, Mr. Wang Xiaoqiu, egy 14 fős delegációval Magyarországra látogatott. A kínai küldöttség a SAIC Csoport vezető tisztségviselőiből állt: Wang elnök úr kíséretében tiszteletét tette többek között Mr. Yu De, a SAIC International vezérigazgatója, Mr. Zu Sijie, a SAIC Csoport főmérnöke és Mr. Kim Sangwoo, a SAIC kelet-közép-európai régiós központjának vezetője is. A látogatás célja az volt, hogy áttekintsék az MG modellek gyors térnyerésének feltételeit és az MG piaci helyzetét.

A prominens vendégekből álló küldöttséget a hazai importőrség képviseletében az ország legnagyobb MG márkakereskedésében Ormos Péter, a Duna Autó cégcsoport vezérigazgatója, Markó Zoltán, az MG Motor Hungary márkaigazgatója és Simon Péter, a Duna Autó Zrt. igazgatóságának elnöke fogadta. Az exkluzív üzleti megbeszélés a Duna Autó MG szalonjában ünnepélyes keretek között zajlott, mely során tájékoztatták az MG magyar vezetését a SAIC Motor modellfejlesztéseinek irányairól, kifejezték elismerésüket az eddig elért sikerek kapcsán, valamint biztosították a résztvevőket jövőbeli támogatásukról, annak érdekében, hogy az MG mielőbb az egyik vezető és népszerű hazai autómárkává válhasson.

A látogatás során Kína legnagyobb autógyárának vezetői megtekintették az óbudai márkakereskedés MG márkaszervizét is, ahol megismerkedtek az after sales szolgáltatásokkal és karbantartási folyamatokkal.

A delegáció érdeklődése az MG Motor Hungary számára lehetőséget teremtett a tapasztalatok és az innovatív gondolkodás megosztására, ami elősegíti a kölcsönös fejlődést, ezenfelül erősíti a kapcsolatot az MG anyavállalatával. Az esemény zárásaként mindkét fél kifejezte a további együttműködési lehetőségek iránti nyitottságát, beleértve az elektromobilitás, új modellek és technológiák, nem utolsó sorban az ügyfélélmény területét is.

A SAIC Motor elnöki vizitje megszilárdítja az MG elkötelezettségét Magyarország felé, és támogatja a márka sikeres növekedését a magyar piacon.

Forrás: mgmotor.hu