Az alábbi levelet nem minősítjük, aki ovassa tegye meg helyettünk is. Íme:

 

Üdvözlöm

 

Érdeklődni szeretnék, hogy nem szégyellik esetleg magukat a díjemelés miatt?

Nemzetközi fuvarozóként nagyon-nagyon örültem, ha 90 cent díjon mehettem, az Önökéhez képest 5szörös üzemanyag költséggel, 3szoros biztosítási díjakkal, 3szoros eszköz bekerülési költség mellett.

Meg sem járt a szám sohasem. A tv elé kiállni pedig nem lett volna képem, hogy már épp időszerű volt 350-ről (a reális) 1000 Ft/Km-re átállni.

Természetesen a fentiek miatt én már nem is vagyok vetélytársa a megmaradt fuvarozóknak. Először a vállalkozást buktam, majd a család minden vagyonát, majd a családom megélhetését, végül ezek után az egészségemet.

Utóbbi miatt sajnos van időm. Melyet arra fogok használni, hogy bemutassam a médiában és az illetékes minisztériumok előtt, milyen költségekből hogyan élnek a fuvarozók és a taxisok.

Nekem maradt 28 millió Ft hitelem, melyet nem tudok fizetni, a családomat pedig eltartani, mert a vállalkozásom elbukásába szó szerint bele rokkantam. Mert akkor 90 cent/km már megváltásnak számított, de ma sincs 1 eur felett. És egy 40 tonnás szerelvényről beszélünk!!!

Az Önök “400 Ft-os km díja, a percdij, alapdíj, pedig teljesen reális és már rég aktuális lett volna már”…

Aki ezt komolyan gondolja, hadd fogalmazzak köznyelven: van baj a toronyban!

 

Üdvözlettel:

V. T. (teljes név a szerkesztőségben)