Újabb megyeszékhelyen szolgáltatnak

 

Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi, ugyanis Európa vezető mobilitási platformja 2022.május 9-én Miskolcon is elindítja szolgáltatását – írja közleményében a fuvarszervező.

 

A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató a debreceni, pécsi és nyíregyházi nyitásokat követően indul el Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyén, a folyamatos vidéki városnyitások sora viszont még közel sem állt meg.

Miskolcon az utazások alapdíja 450 Ft, a kilométerdíj 280 Ft, és a percdíj 70 Ft lesz. Annak érdekében, hogy minél több miskolci megismerje és kipróbálja a cég szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 500 Ft-ot a Bolt áll az első miskolci utazások áraiból. A felhasználók az app’ modern felületén látni fogják az utazás előzetesen kalkulált árát a fuvar megrendelésekor.

A sofőrök szempontjából is remek kedvezményekkel készül az észt alapítású vállalat: az első hat hónapban 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a cég rendszerén keresztül.

„Amellett, hogy Miskolc nyüzsgő egyetemi város, olyan népszerű turisztikai célpontoknak ad helyet, mint a Diósgyőri vár, a Lillafüredi vízesés vagy a Miskolctapolcai Barlangfürdő. Mind a miskolciak, mind a városba látogatók részéről nagy az igény arra, hogy lehetőségük legyen egy megbízható taxi szolgáltatóval utazni, ezért választottuk Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyét a következő városnyitásunk helyszínének” – mondta Láng László a Bolt magyarországi Country Managere a miskolci nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég Miskolcon a már sikeres budapesti, debreceni, pécsi és nyíregyházi működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét – derül ki a tájékoztatóból.

Cash/fotó: Google