Családi vitának indult, bírósági tárgyalás lesz belőle

 

Olykor a taxisra is érvényes: rosszkor volt, rossz helyen. Úgy tűnik, most is ez történhetett.

Az élet mindenféle helyzetet képes produkálni, olyat is, amit a taxis leginkább ki is hagyna, de nem teheti. Ez a történet is valami hasonló:

Egy férfi, és a részeg élettársa október végén egy debreceni buszmegállóból hívtak taxit. Amikor az autó megérkezett, és be akartak szállni, a buszmegállóban várakozó másik nő, figyelmeztette a sofőrt, hogy a kocsiba beszállni akaró nő ruhája piszkos. Közben a sofőr is észrevette, hogy a nő ittas is majd közölte, hogy nem viszi el őket, és elhajtott.

A férfi, amikor látta, hogy a taxis elhajt, fogta magát és orrba verte női társát, csakhogy olyan erővel ütötte meg a nőt, hogy annak eltört az orra. Ami így már 8 napon gyógyuló sérülés miatt, hivatalból üldözendő, köztörvényes bűncselekmény. Ráadásul az időközben a gyanúsítottból vádlottá válóról az is kiderült, nem egy ma született bárány…

A többszörös visszaeső férfi később mindent beismert, így súlyos testi sértés miatt emeltek most vádat ellene.

A dolog pikantériája: a bírón múlik, hogy a bíróság, egyszer vagy netán többször hallgatja-e ki a vitában szemtanúként résztvevő taxist, aki így belekerült valami olyanba, amit nem akart.

Cash/fotó: Google