Szilveszteri tűzijáték után, újévi vizes szökőkút

 

Szilveszter éjjel bármi megtörténhet és annak ellenkezője is. A fővárosi taxis sem gondolta, hogy a Margit körúton előtte haladó szürke BMW-s váratlanul beletapos a fékbe. A sofőr mindezt észlelve elkapta a kormányt, elkerülendő az ütközést, ám a járdán eltalált egy megbúvó vízforrást, a tűzcsapot.

Január első napján, nem sokkal éjfél után kapta a hírt a baleset-info.hu , miszerint egy Volkswagen Touran kiütött egy tűzcsapot a fővárosban a Margit körúton. Helyszíni információk szerint a taxis a Margit körúton haladt, amikor a Horváth utcánál ismeretlen okból az előtte közlekedő ezüstszínű BMW személyautó hirtelen fékezett.

A taxi vezetője, annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, felhajtott a járdára, ahol kidöntött egy tűzcsapot. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a járdán, így a fuvarozó manőverével senkit nem veszélyeztetett.

A taxis ezt követően – többek között – értesítette a Vízműveket, akik mintegy 45 perc múlva értek ki a helyszínre és zárták el a szökőkútként feltörő vizet. Az eset során személyi sérülés nem történt – olvasható a baleset-info.hu  hírei között.

Cash/fotó: baleset-info.hu