Volt fuvar dögivel

Budapest után a Cívisvárosba is ellátogatott Henry Kettner, hogy egy teljes napig taxisofőr legyen. Élményeit közösségi oldalain megosztotta, így tettünk mi is.

Henry Kettner egy 27 éves, francia születésű magyar influenszer, online tartalomgyártó. YouTuberes pályafutását 2015 körül kezdte egy vlogsorozattal, mára pedig 224 ezer feliratkozóval rendelkezik a csatornáján, Instagramon pedig 222 ezren követik. Henry sokak számára a TV2 Farm VIP című műsorából lehet ismerős.

Henry idén augusztusban gondolt egyet, és Budapesten, illetve a vonzáskörzetében ingyen fuvarozta azon követőit, akik felhívták. Az erről készült összefoglaló videót 110 ezren nézték meg, és mivel népszerű volt az elgondolás, így a főváros után Debrecenbe is ellátogatott.

A cívisvárosban december elején egy teljes napig taxizott Henry, az erről készült videó pedig cikkünk megjelenésekor több mint 74 ezres megtekintésnél járt.

Henry a fuvarozás közben kérdésekkel is bombázta utasait, a helyesen válaszolókat pedig – az ünnepek alkalmából – csokimikulással és különböző édességekkel lepte meg.

Egészen sötétedésig, sőt még azután is taxiztam. Ez tízszer durvább volt, mint a budapesti, viszont minden debreceni nagyon jó fej volt. Volt olyan, aki beült a taxiba és mutatta, hogy majdnem kilencszázszor hívott. Nagyon tetszett ez a videó, nagyon tetszik ez a taxizós formátum – mondta a nap végén Henry.

Hamarosan pedig egy következő városba is ellátogat majd, hogy taxisofőrködjön – írja oldalán.

Cash/fotó: Insta