Jövőre 750 dolgozó kap uniformist

 

Új formaruhát kapnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfelekkel érintkező dolgozói. A változatos és stílusos uniformis hűen tükrözi a vállalat értékeit, illetve egységes megjelenést biztosít. Az érintett munkavállalók várhatóan 2022-től hordhatják az új viseletet.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közbeszerzési eljárást indít új formaruhák beszerzésére, amelyet a szakszervezetekkel egyetértésben, a MÁV Zrt. és a BKV Zrt. által viselt ruhák mintadarabjai alapján választottak ki.

Az új formaruha hűen tükrözi a vállalat értékeit, illetve egységes megjelenést mutat az ügyfeleink felé. 2022-től várhatóan mintegy 750 fő hordja majd az időjárási viszonyoknak megfelelő ruhadarabot.

A tapasztalatok, illetve a szakterületi és szakszervezeti igények alapján a legkényelmesebb és legtartósabb darabokat választotta ki a BKK, amelyek a vállalat imázsának is megfelelnek, és modernebb megjelenést biztosítanak.

A hagyományos értelemben vett egyenruha mellett farmerkabát, átmeneti kabát, kötött mellény, galléros póló, bermudanadrág és téli nadrág is bővíti a palettát. A minőségi alapanyagú és a változatos ruhaneműk várhatóan hosszabb ideig hordhatók, és általuk az időjárási viszonyoknak megfelelő öltözködés is jobban megoldható – olvasható a közleményben.

Cash/fotó: BKK