XXI. századi randiszokások

 

Azzal kezdem, ez nem az én világom. Életem lemezének ugyan „B” oldala forog, és bennünket még úgy tanítottak, hogy legyünk a lányokkal udvariasak és lovagiasak. Na de ez a történet, amit a Mirror is közreadott, már nálam is kiverte a biztosítékot…

Elképesztően népszerű lett a TikTokon annak a férfinak a rövid videója, aki előző napi randijának az utóéletét mutatta be a leírt üzeneteken keresztül.

Partnerét Torit, előző nap vacsorázni vitte, és amikor Tori megköszönte, hogy meghívta magához, kedvesen megkérdezte, hogy tudna-e utalni egy kis pénzt a taxira, amivel elment hozzá, annak ellenére, hogy korábban visszautasította, hogy a férfi saját autójával menjen érte.

„Köszönöm még egyszer a tegnap esti vacsorát” – írta a nő, majd így folytatta: – Az Uber végül sokkal drágább lett, mint gondoltam. Nem bánnád, ha feleznénk???

A rövid videó elég megosztó lett, és a rengeteg komment közül volt olyan, aki szerint ez vörös vonal, amit nem szabad átlépni, de olyan is, aki szerint a világon semmi baj sincs a nő kérésével.

Ha jól értem, elhívták Torit vacsorázni. A lovag felajánlotta, hogy érte megy a lakására autójával és közösen mehetnek az étterembe. Tori ezt visszautasította, majd az este végén pénzt kért az Uber taxi szolgáltatásra, amit elszámolt és a többletköltségei felét is kérte vacsora-partnerétől.

Felénk erre azt mondják, elnézést hölgyeim: Ehhez pofa kell…

Forrás: Mirror.co