A Honda vezetőjét a mentők kórházba szállították

 

Eddigi információk szerint, 2021. május 24-én a déli órában a szombathelyi Paragvári utca irányába haladt a motoros, amikor a parkolóból egy Volkswagen taxi kikanyarodott és összeütköztek – számol be a balesetről a 112press.hu.

Súlyos baleset történt Szombathelyen Pünkösdhétfőn nem sokkal dél után. Honda motorkerékpárral a Paragvári út irányába haladó fiatalember elé, az út melletti parkolóból kihajtott egy Volkswagen taxi, amely bal elejének ütközött a motoros. A becsapódásban motor és gazdája is megsérült, ráadásul a kékkerekű megrongált az úttesttel párhuzamosan a másik oldalon parkoló sötét színű Ford gépkocsit is.

A taxiban gyermek is ült, de az autóban senki nem sérült meg. A taxisofőr autójából azonnal kiszállt és a sérült motoroshoz sietett és nem engedte, hogy megmozduljon, úgy tartotta, amíg a mentők ki nem érkeztek.

A sérült többször azt hangoztatta, nincs jogosítványa, de ezt állapotára való tekintettel a helyszínen a rendőrök nem ellenőrizték.

A taxis mindvégig a motorossal maradt, amíg a mentők kórházba nem szállították.

A helyszínelés idejére az utcát a rendőrség lezárta, majd intézkedtek a sérült motorkerékpár elszállításáról is – olvasható a tudósításban.

k.z.t./fotó112press.hu