Világpremier július 7-én

 

  • Első ízben jelenik meg a prémium pickup a nagyközönség előtt
  • „Történjék bármi” („No matter what”) mottója jegyében mutatja be teljes egészében új fejlesztésű Amarok sorozatát a Volkswagen
  • Szó szerint étvágygerjesztő filmelőzetes

 

Július 7-én tartja digitális premierjét a Volkswagen Haszonjárművek prémium-pickupja, első ízben immár minden lepel és álca nélkül, élő közvetítésben mutatkozik be a világnak. Egyéni formavilága mellett a teljes egészében új fejlesztésű Amarok számos különleges megoldást is felvonultat, innovatív műszaki fejlesztések egész sorát hozza el a pickupok B-szegmensébe.

„Lázadó” és „harcos”, egyben a család és mindenfajta vállalkozás fő támasza, ám mindenkor egyetlen világos céllal – hogy vállalja a felelősséget. A Volkswagen Haszonjárművek új prémium-pickup sorozata ott segíti vezetőjét, ahol csak tudja. Az Amarok legújabb generációjának mottója ezért így szól: „Történjék bármi” („No matter what”), azaz nem számít, mi áll előttünk.

 

A kisfilm a szó szoros értelmében étvágygerjesztőként hivatott szolgálni a bemutatóra, amelyre digitális világpremier formájában, élő közvetítésként 2022. július 7-én 10:00 órakor (CEST; UTC+2) kerül sor.

Forrás: Porsche Hungária