Debrecen és Pécs után Nyíregyházán is

 

 Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi, ugyanis Európa vezető mobilitási platformja 2022. április 25-től Nyíregyházán is elindítja szolgáltatását. A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató a debreceni és pécsi nyitásokat követően indul el Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén, a folyamatos vidéki városnyitások sora viszont még közel sem állt meg – írja a HellóVidék.

 

Nyíregyházán a Bolt utazások alapdíja 600 Ft, a kilométerdíj 340 Ft, és a percdíj 55 Ft lesz. Annak érdekében, hogy minél több nyíregyházi megismerje és kipróbálja a cég szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 500 Ft-ot a cég áll az első három nyíregyházi utazás árából. A felhasználók a vállalat modern felületén látni fogják az utazás előzetesen kalkulált árát az applikációban a fuvar megrendelésekor.

A sofőrök szempontjából is remek kedvezményekkel készül az észt alapítású vállalat, a sofőrök az első hat hónapban például 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a cég rendszerén keresztül. Ezáltal a vállalat új, kedvező munkalehetőséget biztosít a nyíregyháziak számára.

„Azért esett Nyíregyházára a választásunk, mert Észak-Alföld egyik leggyorsabban fejlődő megyeszékhelye egész évben számos rendezvénynek és kulturális eseménynek ad helyet. A sóstói városrész fejlődése és az Európa szerte ismert Állatkert turisztikai szempontból igen vonzó célponttá tette a várost, Nyíregyháza ráadásul egész évben nyüzsgő egyetemi színtér, így nagy igény van rá, hogy egy megbízható taxi szolgáltató biztosítsa az itt élők és a városba látogatók mobilitását” – mondta Láng László a Bolt magyarországi Country Manager-e a nyíregyházi nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég Nyíregyházán a már sikeres budapesti, debreceni és pécsi működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét. A Bolt applikáció elérhető iOS és Android rendszeren keresztül – olvasható az anyagban.

Cash/fotó: Facebook