Már egymilliót adtak el

 

A T-Roc karakteres dizájnnal jelent meg. A friss formavilággal, innovatív vezetéstámogató rendszerekkel és digitális szolgáltatások egész sorával felszerelt modell immár a magyar piacon folytathatja tovább 2017-ben megkezdett sikertörténetét – írja a forgalmazó.

A progresszív megjelenés, a sportos teljesítmény és a sokoldalúan használható rugalmasság kombinációja kivételes sikert hozott a modellnek. A T-Roc bevezetése óta hatalmas népszerűségre tett szert, amit az is jelez, hogy a Volkswagen már több mint egymillió darabot értékesített ebből a kompakt SUV-ból.

A kiváló minőségű anyagból készült ajtóbetét-burkolat mostantól az alapfelszereltség részét képezi. A Style és az R-Line felszereltségek esetében az ajtóbetétek, a kartámaszok dizájner varrásokkal eldolgozott bőrutánzatból készülnek, hasonlóan a fejtámaszokhoz. A Style felszereltség eleme a komfort ülések középső részének. Az T-Roc külső megjelenését még határozottabb vonalvezetés jellemzi, amely jellegzetes crossover formavilágát még látványosabbá teszi. A LED fényszórók és a sötétített hátsó lámpák az alapfelszereltség részeként kaptak helyet, kívánságra pedig az IQ.LIGHT-LED Mátrix fényszórók, a hűtőrácson végighúzódó fénycsík illetve az új világítási képet megjelenítő és futófényes irányjelzővel szerelt hátsó lámpatestek is elérhetőek. Az öt új színben választható fényezés és az új tervezésű 17 illetve 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák még nagyobb szabadságot biztosítanak az ügyfelek számára, hogy személyre szabják autójukat.

A digitalizáció és konnektivitás új szintjei

Az új T-Roc a szériafelszereltség részeként kínálja a korszerű Front Assist és Lane Assist vezetéstámogató rendszereket. Ezen kívül az IQ.DRIVE Travel Assist és a prediktív távolságtartó automatika lehetővé teszi az asszisztált kormányzást, fékezést és gyorsítást egészen 210 km/óra sebességhatárig. Az első kamera jelzéseit illetve a navigációs és térképadatokat is figyelembe véve a jármű vezérlőrendszere felhasználja a helyi sebességkorlátozásokra vonatkozó információkat, a városhatárok jelzéseit, kereszteződésekre és körforgalmakra vonatkozó adatokat.

A T-Roc a moduláris infotainment rendszerek harmadik generációját (MIB3) használja, amely internet alapú funkciók és szolgáltatások széles körét teszi elérhetővé. A We Connect Plus szolgáltatások a hagyományos csomag részeként ingyenesen állnak rendelkezésre egy évig Európában. Ez azt jelenti, hogy a természetes online hangvezérlés és a streaming szolgáltatások is hozzáférhetővé válnak. Kívánságra az App-Connect Wireless révén az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM funkciói vezeték nélküli csatlakozással integrálhatók az autó vezérlőrendszerébe.

Hatékony TSI és TDI erőforrások, a (DSG) váltó és 4MOTION összkerékhajtás

 A T-Roc változatos hajtásrendszereket kínáló palettáján három TSI és két TDI motorból választhatnak az ügyfelek. A választott hajtástól függően hatfokozatú kéziváltó vagy hétfokozatú kettős tengelykapcsolós (DSG) váltó továbbítja az erőt az első tengely felé. A háromhengeres 1.0 TSI erőforrás maximális teljesítménye 81 kW (110 LE)1. A négyhengeres hajtás esetében az 1.5 TSI2/3 110 kW (150 LE), míg a 2.0 TSI4 esetében 140 kW (190 LE) teljesítményre képes. A kínálatot egy négyhengeres 2.0 TDI aggregát teszi teljessé, amely 85 kW (115 LE)6 és 110 kW (150 LE)7 teljesítményváltozatokban érhető el. Az elsőkerék hajtás alternatívájaként az új modell 4MOTION összkerékhajtással is választható, ebben az esetben a 110 kW (150 LE)8 teljesítményű dízel erőforrás gondoskodik a kiemelkedő erőátvitelről. A

140 kW (190 LE)4 teljesítményű 2.0 TSI erőforrás az alapfelszereltség részeként 4MOTION összkerékhajtással érkezik.

A T-Roc R: sokoldalú teljesítmény

A modellcsalád legdinamikusabb kompakt terepjárója a négyhengeres erőforrással szerelt 221 kW (300 LE)5 teljesítményű új T-Roc R. Ehhez nagyban hozzájárul az alapfelszereltség részét képező sportfutómű és a 4MOTION összkerékhajtás. A jellegzetes hangzás mellett a sportos teljesítményt vizuálisan hangsúlyozzák az R specifikus külső és belső elemek. Az új kialakítású bőr sportkormány érintésvezérlést kínál és megtalálható rajta a modellváltozatra jellemző R gomb, amely révén közvetlenül választhatjuk ki a kívánt vezetői profilt – olvasható a kiadott tájékoztatóban.

Forrás: Porsche Hungária