Szétverte ex-barátnője új társának autóját

 

Volt barátnője új párjának autóján állt bosszút egy esztergomi férfi Dorogon, ahová többször is taxival vitette el magát. A BMW-ben több mint egymilliós kár keletezett – írja a police.hu.

Esztergomban szórakozott D. Bálint 2022. január 7-én este. Miután alaposan felöntött a garatra, úgy döntött, taxival elmegy Dorogra, ám miután elindultak elbizonytalanodott és útközben visszafordítatta a taxit. Csakhogy mielőtt hazatért volna, újabb felindulásból mégis csak megjelent Dorogon. Konkrét céllal érkezett a városba, tudta ugyanis, hogy volt barátnőjének új párja hol lakik. Egyenesen odament, ahol a férfi az autójával parkolt, és ugrálni kezdett rajta. Betörte a szélvédőt és megrugdosta a csomagtartót, ami behorpadt. A járműben mintegy egymillió forintos kár keletkezett.

A gépkocsi tulajdonosa másnap reggel vette észre a rongálást, ezután feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és néhány nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőt. A 25 éves férfi ellen rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás – olvasható a rendőrségi hírekben.

k.z.t,/fotó: police.hu