Egyszerre nyolcat zúzott le

 

Hétfő hajnalban egy Honda haladt két utasával és férfi sofőrjével Szekszárdon, amikor gépjárműve az úton megcsúszott és nyolc parkoló autót tört össze. A vezető annyira megijedt, hogy két sérült utasát hátrahagyva elmenekült – írja a police.hu.

Ismeretlen személy közlekedett Honda típusú személygépkocsival 2021. december 27-én a hajnali órákban Szekszárdon, az Alisca utcában a Munkácsy utca irányából Csatár irányába. A sofőr haladása során elveszítette uralmát a járműve irányítása felett, a havas, csúszós úton a baloldalra sodródott, ahol először az úttest szélén parkoló Skoda típusú személygépkocsinak ütközött.

Ennek következtében a Honda a tengelye körül átfordulva az egymás mellett várakozó hét autónak, majd átsodródva a jobb oldalra, egy az útpadkán várakozó járműnek ütközött, végül a jobb oldali forgalmi sávban a menetiránnyal szemben megállt.

A Honda vezetője a helyszínről két utasát hátrahagyva ismeretlen helyre távozott. Az autóban tartózkodók könnyebb sérülést szenvedtek.

A baleset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán vizsgálják – olvasható a rendőrség honlapján.

k.z.t,/fotó: rendőrség