Több mint hét hónapja kötöttünk együttműködési megállapodást a rendőrséggel, az ORFK OBB baleset-megelőzési céljait segítendő. Arról, hogy miről szól az együttműködés, itt olvashatsz!

 

A rendőrség „Civil Pofátlan(tan)ítás” néven indította el videós sorozatát, amik az oldalunkon (Budapesti Autósok Közössége) publikált tartalmakon alapulnak.

A videón látható ügyekben hivatalból eljárásokat indított a rendőrség.

Megígértük nektek, hogy a kiemelt, társadalomra veszélyes esetek lesznek azok, amik felkerülnek majd oldalunkra és ezeknél nem fogjuk megvárni azt, amíg a rendőrség az oldalunk szemlézéseként rátalál az adott felvételre, vagy egy állampolgári bejelentést követően jut információhoz, hanem mivel a cselekménytől eltelt idő nagyban hozzájárul az eredményes eljáráshoz, ezért a publikálást követően soron kívül értesítjük őket.

 

Ez egy veletek történő együttműködés része is, hiszen olvasónk felvételei alapján indulnak az eljárások. Örülünk, hogy megértettétek és egyre inkább megértitek, hogy

a cél nem a sárga lámpán átcsúszó, záróvonalat érintő autósok „jelentgetése”, hanem a renitens, direkt szabályszegők és a társadalmat, közösséget veszélyeztető egyének visszaszorítása, ezáltal növelve a közlekedési kultúra színvonalát.

 Forrás: Budapesti Autósok Közössége