Orra tört a miskolci fuvarozónak

 

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet két férfival szemben folytatott, akik még májusban rátámadtak egy taxisra Miskolcon – írja a police.hu.

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2021. május 2-án a hajnali órákban Miskolcon, a Benedek Elek utcában előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy taxisofőrt. A sofőrnek a verekedésben eltört az orra, így a nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Az eljárás adatai szerint a szóváltás azután alakult ki miután az utasok kifizették a viteldíjat.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek.

Amennyiben a büntetőeljárást az ügyészség megalapozottnak találja és vádat emel, letöltendő szabadságvesztésre számíthatnak az elkövetők, annak függvényében, hogy korábban volt-e már összeütközésük a törvénnyel – derül ki a rendőrség honlapján olvasható hírből.

k.z.t./fotó: rendőrség