Kalapáccsal alszik az áldozat

Sokan szeretnek a taxisofőrrel elbeszélgetni az utazás során, ám ebből ritkán születik tartós ismeretség. Egy londoni nőt azonban egyetlen fuvar után zaklatni kezdett az Uber-sofőr, aki a költözködésben segített neki – írja a Daily Star.

Amele Sossavi a bőröndjei szállításához kért segítséget szeptember 20-án, amikor dél-londoni lakásába költözött. Ekkor vette igénybe az Uber szolgáltatásait, és ismerkedett meg a 25 éves Habib nevű sofőrrel.

A tanárnő eleinte udvariasan elbeszélgetett Habibbal, azonban hamar kényelmetlen helyzetbe került, amikor a férfi elkérte a telefonszámát. Mivel nem szerette volna megosztani az elérhetőségét, Amele inkább egy nem létező számot diktált le a sofőrnek, akitől azonban ezután két nappal levelet kapott:

„Helló, Habib vagyok, a számod nem működött” – állt az üzenetben, amiben a férfi leírta a saját elérhetőségeit is.

Amele figyelmen kívül hagyta a levelet, ám ezek után egy lakótársa szólt neki, hogy a férfi felbukkant az otthonánál, amíg dolgozott.

„Ez nagyon megrémített, főleg annak fényében, mik történnek meg manapság a nőkkel. Aznap éjjel nem is aludtam otthon, nem éreztem magam biztonságban. Amikor visszamentem, bezárkóztam, és egy kalapáccsal az ágyam mellett alszom, mivel tudja a címemet, és hogy hol lakom” – mondta a nő.

„Undorító, hogy ez a férfi nem egyszer, kétszer is megjelent a házamnál, és szerinte ez elfogadható”írta Amele a Twitteren, aki zaklatásért fel is jelentette a sofőrt.

A rendőrség később arról tájékoztatta a nőt, hogy a taxitársaság kirúgta Habibot, de a hatóság képviselői is felkeresték és elbeszélgettek vele – számol be a zaklatásról honlapján az SZMO.

Cash/fotó: Daily Star