Öt ország, tíz új járat hetente

 

Öt magyarországi útvonalán indítja újra járatait októberben a Wizz Air. A hetente induló gépek között lesz, amelyik kétszer, de lesz, amelyik ötször startol el a kifutóról – hívja fel a figyelmet az AIRportál.

A magyar fővárosból újra elérhető lesz októbertől a londoni Gatwick repülőtér, Odessza, illetve Oslo, Debrecenből pedig a tel-avivi és moszkvai járatok kerültek vissza a low-cost légitársaság menetrendjébe.

Október 31-től, azaz a 2021/22-es téli menetrend kezdetétől közlekedik ismét a Wizz Air Budapestről Oslóba, London-Gatwickre és Odesszába.

A brit főváros második legnagyobb repülőterére naponta közlekedtet majd járatokat a fapados, Oslóba heti 5, Odesszába heti 2 alkalommal juthatnak el a légitársaság utasai.

A Debrecen-Tel-Aviv járatok pedig már október 6-tól elindulnak, és hetente két alkalommal közlekednek, a Debrecen-Moszkva útvonalon pedig október 31-től indul újra a forgalom, szintén hetente két járattal.

ÚTVONAL JÁRATSŰRŰSÉG INDULÁS DÁTUMA
DEBRECEN-

TEL-AVIV

szerda, vasárnap 2021. október 6.
DEBRECEN- MOSZKVA szerda, vasárnap 2021. október 31.
BUDAPEST-OSLO hétfő, szerda, csütörtök, péntek, vasárnap 2021. október 31.
BUDAPEST-LONDON GATWICK minden nap 2021. október 31.
BUDAPEST- ODESSZA szerda, vasárnap 2021. október 31.

 

A Wizz Air augusztus végén is bejelentette több budapesti járatának visszatérését, akkor kiderült, hogy a légitársaság Kijevbe, Bakuba, Edinburgh-be, Kazanyba (Kazán) és Varsóba is repül majd Ferihegyről.

A héten további új útvonalak bejelentése várható Debrecenből – olvasható az anyagban

Cash/fotó: Wikipédia