Ingyen fuvar, kisfilm, szereplés, lájkgyűjtés

 

A közösségi médiában egyesek egészen jól megélnek abból, hogy álló- és mozgóképes felvételeiket napról-napra megnézik. Ha már kialakult a megfelelő követői kör, termékek használatával, reklámozásával a gyártó, szolgáltató is fizet, nem csupán nézettség után a csatornát biztosító. 

Henry Kettner az egyik ismertebb influenszer Magyarországon, a YouTube-on több mint 220 ezren, az Instagramon 215 ezren követik. Egyedi tartalmaival jelentős megtekintést ér el csatornáján, mindig próbál valami újat mutatni, ez most sem volt másképp. Újabb posztjában bejelentette a rajongóinak, hogy egy napig taxisofőr lesz, és várja a telefonhívásokat. Egyelőre csak a fővárosban vállal fuvarokat, később ezt vidékre is kiterjeszti. Instagramjára kiírta a telefonszámát, mindezt egy Tesla tetején.

Megrendelhetik a nézők, olvasók az autót, és elárulta, hogy természetesen az egész napot kamerájával rögzíti és videót készít belőle, amit közzé tesz majd

„HEY Ma egész nap Titeket foglak taxizni! FONTOS, mielőtt hívsz: folyamatosan csörögni fog a telefon, mindig fuvarok KÖZÖTT tudom majd felvenni a hívásokat. Ha egy ideig nem sikerül elérni hívj fel 10-15 perccel később, vagy írj SMS-t hogy honnan-hova kéred a fuvart, mert van esély hogy visszahívlak! Max 2 személyt tudok elvinni egyszerre! Késő délutánig úton leszünk, úgyhogy nem fogsz lekésni semmiről. Most csak Budapest és Budapest környéki fuvarokat tudok bevállalni, hogy sok-sok útra jusson idő, de ha beválik az ötlet, ígérem megyek vidékre is!

Fhu, hosszú nap lesz, de nyomjuk! (jött sok ilyen kérdés a sztorimra: természetesen ingyen viszlek titeket)”

Jó ötletnek tűnik, bár az igazi taxis életből csak annyit fog bemutatni, hogy utasok itt is lesznek. Ám miután ingyen viszi őket, nem igazi utasok, nevezzük őket inkább  követőknek, akik egymásnak adják a kilincset, csak hagy találkozhassanak kedvencükkel, bízva abban, ők is szerepelnek majd az összevágott kisfilmjében és elindulhatnak a „világhírnév” felé.

Cash/fotó: Instangram