Érdeklődés Győrben, Budapesten és Debrecenben

 

Még az idén nyolcszáz légiutas-kísérőt vesz fel a Wizz Air. Budapesten, Debrecenben és Győrben is tartanak toborzó napokat szeptember elején – írja a cég közleményében.

A Wizz Air augusztusban és szeptemberben Európa országaiban több mint harminc toborzó rendezvényt szervez. A légitársaság közlése arra nem tért ki, hogy a 800 új légiutas-kísérőből hányat alkalmaz Magyarországon, de szeptember elején három toborzás is lesz  hazánkban.

A pályázók a légitársaság weboldalán adhatják le a jelentkezéseiket, Győrben szeptember 1-jén, Budapesten szeptember 3-án, Debrecenben pedig szeptember 5-én lesznek a rendezvények.

A délelőtt 9:00-kor kezdődő, egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak a jelentkezőkre, emellett lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról.

A cég közleménye kiemeli, hogy a kabinszemélyzet tagjai barátságos és sokszínű környezetben dolgozhatnak, számtalan fejlődési lehetőséggel, mint például a Wizz Air Cabin Crew to Captain program, amely átfogó pilótaképzéssel segíti a légiutaskísérőket, a minél sikeresebb karrierív érdekében.

A Wizz Air versenyképes fizetést, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszerét, valamint az előre megküldött havi beosztást ígéri a dolgozóinak, akik kedvezményekre is jogosultak a cég járatain, ajándékjegyeket kapnak családtagjaik és barátaik számára.

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növelné flottájának méretét, így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását _ olvasható az airportal.hu oldalán.

Az új pilóta és légiutaskísérő kollégák egy garantáltan izgalmas időszakban csatlakozhatnak a Wizz Air csapatához a tájékoztatás szerint, hiszen a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött, csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be – derül ki a kiadott anyagból.

Cash/fotó: airportal.hu