Tilos jelzésen haladt a karambolt okozó Smart

 

A Budapest IX. kerület Nagyvárad térnél a közlekedési jelzőlámpa zöld jelzésénél haladt a fővárosi Skoda Octavia taxi 2021. augusztus 10-én este tíz óra körüli időben, amikor egy Smart kisautó, a tilos jelzés ellenére, belehajtott a sárga autóba – tudósít az eseményről a baleset-info.hu.

A rendelkezésre álló információk szerint: 2021. augusztus 10-én 22 óra körüli időben a Budapest IX. kerület Nagyvárad térnél a forgalomirányító lámpa zöld jelzésénél haladt a sárga színű Skoda Octavia taxi. A kereszteződésbe érve, a tilos jelzés ellenére érkezett egy Smart kisautó, amely nekiütközött a taxinak, így az a forgalmi sávokat elválasztó szigetre csapódott és a villanyoszlopnak ütközött.

A taxiban a sofőrön kívül más személy nem tartózkodott, mint ahogyan a Smartban sem.

A balesetben mindkét gépjármű vezetője megsérült, így a rendőrségen kívül a mentők is megjelentek a helyszínen, majd sérülteket, további kivizsgálás céljából a kórházba szállították. Állapotukról egyelőre további információ nem ismert. Feltehető, hogy az ütközéskor fejsérülést szenvedhettek, így már csak megfigyelésre is be kellett szállítani a sérülteket az egészségügyi protokoll szerint.

Rendőrség a helyszínelés idejére elterelte a forgalmat, majd mindkét törött autót a helyszínről elszállították – adta hírül a baleset-info.hu.

k.z.t./fotó: Baleset-info