Hajnali autós csobbanás a Dunában

 

 

Budapesten 2021. július 9-én a hajnali órákban a soroksári komp Csepel-szigeti rámpájáról a Dunába gurult egy Skoda személygépkocsi, majd elmerült. A sofőrnek sikerült az autót elhagynia és kiúszni – tudtuk meg a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Budapest, 2021. július 9.
Tûzoltók vontatnak ki egy személygépkocsit a Dunából Csepelen, a Hollandi útnál, a kompkikötõ közelében 2021. július 9-én. Az autós eddig ismeretlen okból hajtott a Dunába, majd sikerült kiúsznia a partra.
MTI/Mihádák Zoltán

Kisdi Máté elmondta: péntek hajnalban érkezett a riasztás, miszerint a soroksári komp Csepel-szigeti rámpájáról a Dunába hajtott egy autós. A gépjármű elmerült a folyóban, a sofőrnek sikerült elhagynia a járművet és kiúszott a partra. A gépkocsiban a vezetőn kívül nem tartózkodott senki, az ijedtségen túl, személyi sérülés nm történt.

 

A helyszínre riasztott tűzoltó egységek mellett azonnal útba indultak az igazgatóság speciális búvárai is, akik a parttól mintegy húsz méterre találták meg az elmerült autót, amit csörlők segítségével partra vontattak elevenítette fel a történteket a szóvivő.

k.z.t./fotó: youtube.com