Szomszédunknál sincs hiány kreativitásból

 

Napjainkban Európa legtöbb rendvédelmi szerve működtet közösségi portált, hogy üzeneteiket továbbítsák és a számukra is legfontosabb történésekről beszámoljanak. Azért olykor egy-két megdöbbentő felvétel is kikerül Facebook oldalukra.

Ez a magyar autóúton készített felvétel bejárta a sajtót: egy teherautón még kettő és egy kerékpár. 2.6 milliós bírság járt érte

Horrorkaravánból nálunk sincs hiány, a minap mi is közreadtuk azt a felvételt, amikor az M0-on sikerült megdöbbenni egy teherautón, amelyen további kettőt szállítottak kissé laza rögzítéssel. Ott és akkor bónuszként még egy kerékpár is részét képezte a szerelvénynek. A hatóságok értékelték is a racionalizálást 2,6 millió forint bírsággal.

Be kell látnunk, ehhez képest a szlovák eset egyszerűbb, de a látvány önmagáért beszél.

Egy furgon sofőrje – jobb híján – oldalára fektetve nyomott be saját autója rakterébe egy másik kocsit, pontosabban annak lecsupaszított karosszériáját.

Az autócsontváz így sem fért be teljes terjedelmében a furgonba, így a kilógó részeket gumipókokkal rögzítette, biztos, ami biztos.

A szlovák rendőrök a döbbenettől levegőt sem kaptak, ám amikor a látvány okozta sokkból magukhoz tértek, feljelentették a sofőrt – olvasható a közösségi oldalukon.

k.z.t./fotó: Facebook