Vitathatatlanul itt a tavasz

 

A hazai utakon is láthatunk elképesztő horrorkaravánokat, de ez a szlovák rendőrök által feltartóztatott gépjárműszimbiózis, most mindent visz. Azért mi sem maradtunk szabálysértők nélkül e napon sem – derül ki a police.hu híreiből.

Naponta találkozhatunk Magyarországon és a nagyvilágban horrorkaravánokkal, a szlovák utakon azonban egy teljesen új, minden eddigi elképzelést felülmúló formáció jelent meg. Facebook-oldalukon számoltak be róla a nagyszombati rendőrök, hogy megállítottak egy Ford Focus kombit, aminek a tetején egy szebb napokat is látott kabrió Peugeot 206-os pihent. A járőrautó belső kamerája rögzítette a tettenérést, amit a közösségi oldalukon meg is osztottak.

A magyar rendőrök az Annahegyi pihenőnél állították félre 2021. május 13-án délelőtt az M0 autóúton közlekedő, román járműszerelvényt, amely ránézésre is túlsúlyosnak tűnt.

Mint kiderült, 195 kg-mal nyomott többet a megengedettnél, ezért a román sofőrt 100 ezer forintra bírságolták. Tovább csak akkor mehetett, amikor megszüntette a szabálytalanságot – olvasható a rendőrség honlapján.

k.z.t./fotó: facebook.com, police.hu