Lakott területen 123 kilométerrel sprintelt

Van, aki más kárán tanul, van, aki azon se. A rendőrök pedig csak mérnek és mérnek. Mindig akad olyan gépjárművezető, aki fittyet hányva az előírásokra nyomja a gázpedált két talppal. Nos, a fullos cipő, fullos bírsággal jár.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei továbbra is folyamatos ellenőrzik a balesetveszélyes útszakaszokat annak érdekében, hogy minél kevesebben sérüljenek meg az utakon.

 

Egy fehér BMW a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett legnagyobb, 50 km/h helyett 123 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzembentartó kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

A főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést is, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet.

Jánosháza térségében egy grafitszürke BMW 154 km/h sebességgel haladt, egy Mercedes gépkocsivezetője pedig 162 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontokat regisztráltak – olvasható a police.hu hírei között.

 k.z.t./fotó: police.hu