Öngyilkos asszony a hídon

 A hölgy azért szeretett volna véget vetni életének, mert komoly családi problémái adódtak, a bátor ukrán taxisofőr azonban segítségére sietett, és megmentette.

Az ukrán Dnyipro városában az egyik munkáját teljesítő taxisofőr egy zavart elmeállapotban lévő nőre lett figyelmes, aki a híd korlátján sírva álldogált – adta hírül a Korrespondent  portál.

A nő minden bizonnyal öngyilkosságra készülhetett, a férfi lélekjelenlétének köszönhetően azonban szerencsére nem történt tragédia az incidens során.

Az eset a nagyváros központjában lévő egyik hídon történt. A taxisofőr először azt hitte, hogy  valaki csak poénból, vagy egy szelfi kedvéért állhatott fel a szalagkorlát szélére, a nőhöz közelebb érve azonban látta, hogy korántsem erről volt szó.

Az autó vezetője kiszállt gépkocsijából, és megközelítette a nőt, aki illuminált állapotban lehetett, és öngyilkosságot akart elkövetni.

A férfi végül lebeszélte a nőt arról, hogy leugorjon a hídról, mindeközben pedig kihívta a mentőket, akik kórházba szállították a hölgyet.

Ukrajnában az elmúlt hetekben megugrott az öngyilkosok száma, nemrég az egyik odesszai motel szobájában találtak rá egy fiatal nő felakasztott holttestére, Kijevben pedig egy férfi ugrott ki a lakótelepi lakásának ablakából, mert drog hatására azt képzelte be magának, hogy a földszintre érkező tűzoltók valójában angyalok – olvasható a Liner.hu oldalán.

Cash/fotó: YouTube