Senki sincs tőlük biztonságban

 

 Az elmúlt néhány hétben megsokszorozódott azoknak az eseteknek a száma, amikor az autósok megfordultak, visszatolattak vagy a forgalommal szemben mentek az autópályán.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomfigyelő kamerái az elmúlt néhány hétben számos alkalommal rögzítették, ahogy autósok szabálytalanul megfordultak, visszatolattak vagy éppen a forgalommal szemben hajtottak fel a hazai autópályákra.

Ezeknek az eseteknek a száma annyira elharapódzott az utóbbi néhány hétben, hogy a közutasok egy elég hosszú válogatást készítettek belőle, amelyet Instagram-oldalukon is közzétettek. Íme:

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

 

 

Na jó, ezt nem lehet szó nélkül hagyni…
 
Az elmúlt néhány hétben számos alkalommal láttuk, ahogy autósok szabálytalanul megfordultak, visszatolattak vagy a forgalommal szemben haladtak az autópályákon. Ezt annyian és olyan módon tették meg, hogy sikerült egy válogatást összehoznunk belőle. Sajnos. 😕

Igazából már annyiszor elmondtuk, hogy ezt miért ne csinálják az emberek, miért veszélyes egy-egy ilyen meggondolatlan manőver, hogy inkább átadjuk a szót Mr. Mackey-nek a South Parkból, hátha az ő kérése jobban átmegy:
 
„Az autópályán való megfordulás és tolatás rossz, értem?!”

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt