A hatósági árat is magasnak ítélte

Drága a benzin mindazoknak, akik a 480 forintos hatósági árat megfizetik érte. Akadnak, akik ezt másképp gondolják. Legutóbb Kőbányán a rendszámát leragasztott Skoda Fabia sofőrje tankolta tele az üzemanyagtartályát majd a pénztár helyett a kormány hoz ült, s mint, aki jól végezte dolgát, elhajtott – írja a police.hu.   

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 09-én 05 óra 50 perc körül egy ismeretlen férfi egy Skoda Fabiával behajtott egy Budapest X. kerület Üllői úti benzinkútra, ahol 23 ezer forintért tankolt, majd fizetés nélkül távozott. Az autó rendszámait leragasztották, hogy olvashatatlan legyen.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – olvasható a rendőrség honlapján.

k.z.t./fotó: rendőrség