Manchesterből, Birminghamből és Leedsből startolnak

 

Az utazási korlátozások angliai lazításának köszönhetően Manchester, Birmingham és Leeds-Bradford repülőtereiről is újra indítja járatait Budapestre a Jet2 a következő egy hónapban –írja hírei között az airportal.hu

A Jet2 közlése szerint a lazítást követően jelentős keresletnövekedés tapasztalható a városlátogatás (citybreak) iránt, ezért számos, a hosszú hétvégi kiruccanásokat kedvelő utasok körében népszerű útvonalán, köztük három budapestin is újra indítja a járatokat a brit diszkont légitársaság.

Manchesterből február 11-től hetente négy alkalommal, hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap repülnek majd a Jet2 gépei Budapestre.

Birminghamből és Leedsből (Bradford) március 4-től hetente két-két járat indul a magyar fővárosba, hétfőnként és péntekenként.

A légitársaság közlése szerint februárban és a tavaszi időszak elején több bázisáról is újra indítja járatait európai fővárosokba és más korábban népszerű turisztikai célpontokra.

Emellett a Jet2 áprilistól Birmingham és Athén, Manchester és Athén, valamint Birmingham és Barcelona között indít új járatokat – olvasható az anyagban.

Cash/fotó: Google