Hármas karambol a Ferihegyi úton

 

Szombat hajnali öt óra után pár perccel hármas baleset történt a Budapest XIX. kerület Ferihegyi repülőtérre  vezető úton, ahol egy Opel, egy Skoda és egy Toyota taxi ütközött. A szerencsétlenségben egy fő súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek, akiket a mentők kórházba szállítottak.

Magazinunk megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya a következő választ küldte: „Tájékoztatjuk, hogy a megkeresésben megjelölt baleset 2021. november 6-án 5 óra 10 perc körül történt Budapest XIX. kerület Ferihegyi repülőtérre vezető úton, ahol egy Opel és egy Skoda típusú jármű ütközött össze egy Toyota típusú taxival. Az Opelt vezető 26 éves nő az Üllői út irányába közlekedve, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szembe lévő sávba és összeütközött az 52 éves férfi által vezetett Skodával, majd a 46 éves férfi által vezetett utas nélküli taxinak. Az Opel vezetőjét valamint a Skoda sofőrjét és annak két utasát egy 53 éves és egy 37 éves nőt kórházba szállítottak. A sérülés fokának megállapítása folyamatban van, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.”

Az Országos Mentőszolgálat a következőkkel pontosította az alapinformációkat: „A helyszínre több mentőegységet is riasztottunk. A baleset következtében egy fő súlyos továbbá 3 fő könnyebb sérüléseket szenvedett. Ellátást követően mindenkit stabil állapotban szállítottunk kórházba” – derül ki a tájékoztatásból.

k.z.t./fotó: rendőrség