A taxis ezt benézte

 

Két személyautó ütközött csütörtök délután a főváros VI. kerület Jókai és Dessewfy utca kereszteződésében. A Fiat taxit vezető férfi nem adta meg az elsőbbséget a Jókai úton szabályosan haladó Rover kombinak. A karambol következtében a sárga autó a tetejére borult – adta hírül a baleset-info.hu az oldalán.

A rendelkezésre álló információk szerint, 2021.otóber 28-án délután a Budapest VI. kerület Jókai és Dessewfy utca kereszteződében közlekedési baleset történt. A Dessewfy utcában haladó fővárosi taxis nem adta meg az elsőbbséget a Jókai utcában haladó Rover 75 kombi személyautónak és összeütköztek. A karambol következtében a taxi felborult és a tetején landolt. A nem mindennapi esemény résztvevői saját erőből szálltak ki járműveikből, ám a taxi kerekeire állítását már a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték el.

A helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek. Alkoholos befolyásoltságot egyik vezetőnél sem állapítottak meg. Mindkét férfit megvizsgálták, a taxis könnyebb sérülést szenvedett, de további vizsgálatokra a mentők kórházba szállították.

A helyszínelést és a sérült jármű elszállítását követően a forgalmi rend helyreállt – derül ki a baleset-info.hu tudósításából.

Forrás: Balesetinfó