Több mint három hónapja kötöttünk együttműködési megállapodást a rendőrséggel, ORFK OBB baleset-megelőzési céljait segítendő. Arról, hogy miről szól az együttműködés, itt olvashatsz!

 

A rendőrség „Civil Pofátlan(tan)ítás” néven indította el videós sorozatát,  amik az oldalunkon publikált tartalmakon alapulnak.

A videón látható ügyekben hivatalból eljárásokat indított a rendőrség.

Az első rész 2 hónapja jelent meg. Itt tudod megnézni. A második részt pedig itt!

Megígértük nektek, hogy a kiemelt, társadalomra veszélyes esetek lesznek azok, amik felkerülnek majd oldalunkra és ezeknél nem fogjuk megvárni azt, amíg a rendőrség az oldalunk szemlézéseként rátalál az adott felvételre, vagy egy állampolgári bejelentést követően jut információhoz, hanem mivel a cselekménytől eltelt idő nagyban hozzájárul az eredményes eljáráshoz, ezért a publikálást követően soron kívül értesítjük őket.

Ez egy veletek történő együttműködés része is, hiszen olvasóink felvételei alapján indulnak az eljárások. Örülünk, hogy megértettétek és egyre inkább megértitek, hogy a cél nem a sárga lámpán átcsúszó, záróvonalat érintő autósok „jelentgetése”, hanem a renitens, direkt szabályszegők és a társadalmat, közösséget veszélyeztető egyének visszaszorítása, ezáltal növelve a közlekedési kultúra színvonalát – olvasható a Budapesti Autósok Közössége honlapján.