Telefonálni, üzenni, netezni végig lehet

 

 

Többek között nem lehet majd roamingot aktiválni, autópálya-matricát vásárolni, parkolást indítani és lottózni sem.

Július 24. és 28. között technikai szünet várható. Ebben az időszakban mobil értékesítési és ügyintézési oldalaikon és folyamataikon dolgoznak – áll a közleményben.

Július 24-ig a működés zavartalan, majd a szünetet követően 29-én „pedig egy még személyre szabottabb, még jobb felületen találkozhatunk” – legalábbis ezt ígérik.

A hívás indítása és fogadása, SMS küldése és fogadása, az adathasználat, az otthoni vezetékes és üzleti vezetékes szolgáltatás zavartalanul működik a szünet időszakában is.

A várható korlátozásokról a cég honlapján lehet tájékozódni, néhány közülük:

– Július 14-28-ig: Szünet a feltöltőkártyás SIM kézbesítésben

– Július 19-28-ig: Szünet a mobil webshopos vásárlásban

– Július 24-28-ig: Szünet a mobilos ügyintézésben

– A mobil előfizetések megrendelése, hosszabbítása, módosítása online július 19-től, üzletekben július 24-től szünetel

– Az olyan mobilvásárlással elérhető extrák és kiegészítő szolgáltatások, mint az autópálya-matrica vásárlás, parkolás indítása és leállítása, lottózás semmilyen felületen keresztül nem érhető el (SMS rendeléssel sem)

– A szünet alatt a roaming szolgáltatás nem aktiválható. Külföldre utazás esetén, már előtte aktiválandó a roaming szolgáltatás

– Július 24. és 28. között kizárólag ATM-en keresztül lehet feltölteni egyenleget.

Érdemes legalább átfutni, nehogy éppen ez okozzon fejfájást, infarktust vagy stroke-ot a kánikulai melegben, a taxizásban rejlik néhány rizikófaktor e nélkül is.

Forrás: Vodafone