Több milliót érő Porsche Cayenne

 

Kánikula ide, hőségriadó oda, a határátkelőhelyen fontos a folyamatos összpontosítás, mert egy kis figyelmetlenség és vannak, akik csak erre várnak. Legutóbb egy Porsche Cayenne érkezett a határra, amit egy román nő vezetett, hátul pedig benn az egész család – írja a police.hu.

Tombol a nyár, ami nem csupán a szinte elviselhetetlen hőségben tetőzik, de aki csak tud, igyekszik nyaralni. Nincs ezzel semmi probléma, ha csak a vakációt el nem rontja egy kis kellemetlenség.

Az olasz honosságú, Porsche Cayenne típusú gépjárművet egy román állampolgárságú nő vezette 2021. június 22-én 10 órakor a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyig, ahol családjával kilépésre jelentkezett.

Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autó szerepel a körözési rendszerben, azt az olasz hatóságok keresik.

Végig ellenőrizték az ilyenkor szokásos protokollt és kiderült, hogy az olasz hatóságok jelen pillanatban is körözik a Porschét, a rendőrök a több milliót érő gépjárművet lefoglalták az utasait pedig kiszállították.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a sofőr ellen büntetőeljárást indítottak – olvasható a magyar rendőrség honlapján.

k.z.t./fotó: police.hu