Zaklatásért 3 év börtönt kapott

 

Nyilvános parkba próbálta kicsalni a 37 éves családos férfi a 13 esztendős kislányt, hogy ott megerőszakolhassa, ám a terve meghiúsult ugyanis egy gyermekvédő szervezet csapdába csalta a pedofil taxisofőrt – tudósít az esetről a Manchester Evening.

Több hónapon keresztül chatelt egymással a 37 éves Naveed Ashraf és egy 13 éves lány. A pedofil férfi ezután akcióba lendült, és miután bevásárolt, elindult kiszemelt áldozata otthonához.

Beszélgetéseik során nemcsak átlagos témákat érintettek, a férfi szex-chatelésre is rávette az ártatlan fiatalt.

A taxisofőrként dolgozó családos férfi végül több mint 80 kilométert vezetett az észak-stafforshire-ei Kidsgorve nevű városkába, kocsija hátsó ülésen egy szál vörös rózsával, egy doboz pizzával és némi óvszerrel meg viagrával. Mindezt ezt azért, hogy egy fiatal lányon kiélhesse beteges vágyait. Csakhogy egészen más fogadtatásban volt része, mint amire számított. A kislány házához érve, ugyanis a Justice4Kids nevű csoport tagjai fogadták. A szervezet csaliként használta a levelezéseket, hogy elfoghassák a kétgyermekes pedofil férfit.

A felnőttekkel való találkozás alaposan meglepte a pedofil taxisofőrt, sőt szégyenkezve nem is mert felpillantani. A csúfos elfogást a csoport egyik tagja videóra vette, és a következőket mondta a férfinak:

„Egy kérdést tényleg szeretnék feltenni neked. Ezekben a beszélgetésekben volt egy pont, amikor megpróbáltad elintézni, hogy a gyerekkel kint találkozzatok egy nyílt téren. Mit is mondtál neki, amikor kifejezte aggodalmát, hogy hideg lesz? Azt merted mondani neki , hogy ne aggódj, melegen tartalak azzal, hogy megdörzsölöm a fenekedet és a combodat. Szerintem egy kabát kicsit jobb lett volna!”

Naveed Ashraf végül beismerte, hogy azért akart találkozni a 13 éves kislánnyal, hogy szexeljen vele. A dél-manchesterből származó taxisofőrt letartóztatták és most kezdi meg hároméves börtönbüntetését – derül ki az anyagból.

Cash/fotó:Manchester Evening