A svájci székhelyű ICERITAS 2021-es magyarországi „Legjobb Vétel” felmérésén a válaszadók szerint ismét a Toyota kínálja a piac legjobb ár-minőség arányú családi autóit. Az eredmény egybecseng a Toyota piaci szereplésével: a kivonásokkal tisztított újautó piacon 2020-ban piacvezető pozíciót szerző japán autómárka 2021 első negyedévét is az élen zárta, ráadásul a napokban a Magyar Államkincstár által kiadott jelentés szerint az év első három hónapjában a nagycsaládos autóvásárlási program legnépszerűbb választása is a Toyota volt. A hírre reagálva a világ legfejlettebb, negyedik generációs környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeit kínáló Toyota meghirdette különleges „Best Buy” ajánlatait.

 

Toyota Aygo BEST BUY

Toyota Corolla Hatchback BEST BUY

Toyota CHR BEST BUY

Toyota CHR BEST BUY

2017 után 2021-ben is a Toyota családi autói jelentik a legjobb vételt Magyarországon, derül ki a svájci székhelyű ICERITAS hazai piackutatásának eredményéből. Az ICERTIAS Legjobb Vétel felmérésén ugyanis ismét a Toyota végzett az élen a legkedvezőbb ár-minőség arányú családi autókat kínáló márkák rangsorában.

Ha arról van szó, hogy melyik márka kínál kiváló minőségű autókat, amelyek számos különféle vásárlói elvárásnak megfelelnek, ugyanakkor az áruk is kedvező, akkor a magyarok elsőként a Toyotára szavaznak. Az ICERTIAS 2021 januárjában Magyarországon végzett Legjobb Vétel Díj felmérésén arról kérdezték az embereket, hogy egy-egy termék- vagy szolgáltatási kategóriában – személyes tapasztalatuk alapján – szerintük melyik márka kínálja a magyar piac legkedvezőbb ár-minőség arányát. A nyitott végű kérdésekkel működő felmérésben a válaszadók szabadon választhatták ki a legjobbnak tartott terméket vagy szolgáltatót. A családi autók kategóriájában az embereket arra kérték, hogy válaszoljanak a következő kérdésre: „Írja le annak a családiautó-gyártónak a nevét, mely az Ön személyes tapasztalata, vagy az Önhöz közel állók tapasztalata szerint a magyar piacon a legjobb ár-minőség arányt nyújtja.” A megkérdezettek többsége szerint pedig ez a gyártó egyértelműen a Toyota. Mindez tovább erősíti a Toyota hírnevét, amely már eddig is közismert volt autóinak kimagasló minőségéről és kedvező ár-érték arányáról, megalapozva ezzel azt a vásárlói megítélést, ami miatt számos vevő a Toyotát választja más márkák helyett.

Toyota Camry BEST BUY

Toyota Corolla Touring Sports BEST BUY

Toyota Corolla Sedan BEST BUY

Az ICERTIAS azt méri, hogy mik a felmérés résztvevőinek személyes tapasztalatai a forgalmazott termékek és szolgáltatások ár-minőség arányával kapcsolatban, és hogy mennyire elégedettek ezekkel. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az ICERTIAS Legjobb Vétel piackutatása nem méri a márkaértéket vagy a piaci részesedést. Ez a felmérés a vásárlók személyes tapasztalataiba, véleményeibe, elégedettségébe és szemléletébe nyújt betekintést, és a végeredmény kizárólag az áruk és szolgáltatások ár-minőség arányát minősíti. Az eredmény azonban egybecseng a magyarországi újautó piac zöldülésében úttörő szerepet játszó, mára hazánkban is több, mint 50%-ban környezetbarát öntöltő hibrid elektroms autókat értékesítő Toyota piaci sikereivel.  A japán autómárka az idei év első negyedévében ugyanis nem csupán Magyarország legkedveltebb újautó márkájának bizonyult, de egyben a nagycsaládos autóvásárlási program legnépszerűbb választása is.

Toyota Proace City BEST BUY

Toyota Proace City Verso BEST BUY

Toyota RAV4 BEST BUY

A Toyota az ICERITAS felmérése alapján odaítélt Best Buy díjra reflektálva meghirdette különleges, korlátozott ideig tartó Best Buy ajánlatait, amelyek keretében legkelendőbb hazai modelljei, a 2021-es Év Autója címet elhozó Yaris, a Corolla családi személyautó több modellváltozata, a C-HR és a RAV4 crossoverek és a nagycsaládos program favoritjának számító Proace City Verso modelltől függően 350.000 forinttól 900.000 forintig terjedő kedvezménnyel érhetőek el. Ezzel a japán autógyártó minden kétséget kizáróan továbbra is a magyarországi újautó piac legjobb ár-minőség és ár-érték arányú autóit kínálja majd.

Forrás: Toyota CE