Egy, a hazai villanyautósok körében eddig közkedvelt szolgáltatást függesztett fel a Mobiliti, ráadásul a lehető legrosszabbkor, a nyár közepén, amikor sokan utaznak külföldre.

 

Sok embernek okoz majd bosszúságot a Mobiliti legújabb bejelentése: pénteken arról tájékoztatta az ügyfeleit a vállalat, hogy június 28-tól határozatlan ideig szünetel a külföldi romaing szolgáltatása – vette észre a Villanyautósok.

Ez korábban abban segített a hazai villanyautó-használóknak, hogy 500 forintos kényelmi felár ellenében számos európai ország töltőit használhatták, így sem a helyi szolgáltatók alkalmazásait nem kellett letölteniük, továbbá nem kellett újra és újra megadniuk a bankkártya-adataikat. A mostani bejelentés értelmében viszont sem az MVM Mobiliti alkalmazásával, sem RFID kulccsal nem indíthatnak töltést külföldi töltőállomásoknál.

Az alapján, hogy a Mobiliti a szüneteltetés szót használta a tájékoztatójában, a portál szerint felcsillanhat a remény, miszerint hátha csak átmeneti korlátozásról van szó.

Forrás: villanyautosok.hu Kép: YouTube