Egy lányt megerőszakolt, kettőt zaklatott

 

Ittas nőkre vadászott egy részben engedély nélkül fuvarozó taxis a budapesti éjszakában. A férfi egy nőt megerőszakolt és orális szexre kényszerített, másik két nőt megpróbált szexre kényszeríteni, és zaklatott.

 

Z. György még 2021-ben kezdett el nőkre vadászni, tárgyalása most zajlik. A pénteki tárgyalási napon – amelyről a Bors számolt be– az egyik olyan áldozatát hallgatták meg, aki megúszta a nemi erőszakot.

Z.György olyan fiatal nőkhöz ment ki, akik applikáción rendeltek taxit. Azt hazudta, hogy ő érkezett a rendelésre, a lányok így gyanútlanul beszálltak. Mindhárom érintett esetben egyedül voltak, és valamennyi alkoholt fogyasztottak korábban.

A pénteken tanúként kihallgatott lányt szembesítették az elkövetővel, a lány azonosította őt, majd elmondta, mi történt köztük. A lány azt mondta: egy szórakozóhelyről ment haza, a taxis viszont egy viszonylag rövid fuvarért is tízezer forintot kért el. Ezután azt mondta, hogy mivel ő aznap a tizedik utas, jutalmat kap, ha el tudja mondani a cég szlogenjén. Mivel a lány nem tudta, az áltaxis felajánlotta, hogy „egy kis franciázásért” elárulja, amivel egyértelműen orális szexre utalt.

A lány elutasította a férfit, aki ezután fogdosni kezdte. A lány többször megütötte a férfi arcát, majd kiszállt, felírta a rendszámot, és azonnal bejelentette az esetet a taxitársaságnál, majd a rendőrségen.

 

Z. György nem ismerte be a szexuális erőszakot, annyit mondott, hogy dolgozni szeretne és segíteni szeretne a családjának. Ezután ítélethirdetés következett, amelyen első fokon 7 év börtönre és 7 év közügyektől való eltiltásra ítélték a férfit. Az ítélet meghallgatása után ügyvédjével fellebbeztek.

Z. György felesége az ítélet hallatán sokkot kapott, és egyik lányukkal kirohant a teremből. Később a bíró úgy döntött, hogy a férfi házi őrizetben várhatja a másodfokú ítéletet, a döntésnek a rokonságból sokan annyira megörültek, hogy könnyekben törtek ki.

Forrás: telex.hu Kép: YouTube