Maszknélküli bűnözőket kerestek

 

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésének keretében ezúttal a 3-as villamos vonalat ellenőrizték – írja közleményében a BKK.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2021. december 8-án ellenőrizték a 3-as villamost, a megállóhelyeket és azok környékét.

Az akció során a rendőrök ellenőrizték a maszk használatát, elfogtak egy lopás miatt körözött nőt, két szabálytalan gyalogossal szemben helyszíni bírságot szabtak ki, egy emberhez pedig mentőt hívtak.​

 

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak – olvasható a kiadott tájékoztatóban.

Cash/fotó: BKK