Éves bérlet a Mikulástól

 

 Vásárolj 2021. december 1. és 2022. január 14. között éves Budapest-bérletet a BKK Ügyfélközpontjaiban, pénztáraiban vagy mobilapplikáción, regisztrálj, és nyerd meg az évindító ajándékaink egyikét – hívja fel a figyelmet a közlekedési központ.

Már most is kaphatók a 2022. évre szóló havi, éves és egyéb bérletek. Érdemes még az év végén megvenni a jövő évi Budapest-bérletet, amellyel elkerülhető az év eleji, hosszabb sorban állás. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is célszerű a fővárosi közösségi közlekedés használatához az éves bérletet választani, hiszen több mint egy havibérlet ára megspórolható, ráadásul értékes ajándékokat is lehet nyerni az Aqua Webáruház jóvoltából.

Akár 11 ezer forintot is megtakaríthatnak azok, akik kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletet vásárolnak. Ez a bérlettípus 12 szelvényből áll (minden hónapra egy-egy használható), ezért a tulajdonosának nem kell aggódnia, hogy elveszíti az egész évre szóló bérletét. Az éves bérletekkel a BKK díjszabásában meghatározott érvényességi ideig utazhatnak.

A költségmegtakarítás mellett értékes ajándékokat is nyerhetnek azok, akik 2021. december 1. és 2022. január 14. között éves Budapest-bérletet vásárolnak, és legkésőbb 2022. január 19-én 14 óráig regisztrálják azt.

A regisztrálók között a BKK az Aqua Webáruház jóvoltából kisorsol:

  • egy Apple iPad Pro 11″-et;
  • két Segway F40E elektromos rollert;
  • három Samsung Galaxy A52s mobiltelefont;
  • három Garmin Forerunner 55 futóórát;
  • öt Amazon Kindle (2020) e-book-olvasót;
  • húsz Aqua vásárlási utalványt bruttó 20 ezer forint értékben (amely bruttó 50 ezer forint feletti vásárlás esetén váltható be), valamint
  • harminc Xiaomi Redmi Power Banket.

A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a természetes személyeknek szóló kedvezményes és összvonalas éves Budapest-bérletekkel.

A BKK az ünnepek alatt is folyamatosan biztosítja a jegy- és bérletvásárlást a fővárosban: a közlekedési mobiljegy a nap 24 órájában megvásárolható mobilapplikáción keresztül, a BKK ügyfélközpontjai és pénztárai pedig 2021. december 24-e és 2022. január 1-je között ünnepi nyitvatartással várják a vásárlókat, valamint azokat az ügyfeleket, akik a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ügyeiket szeretnék intézni. Az ünnepi nyitvatartás megismerhető a BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében, ahol akár helyszínre, akár nyitvatartási időre is keresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont, pénztár vagy jegy- és bérletkiadó automata.

A nyereményjáték részleteiről bővebben ezen a linken lehet olvasni – derül ki a tájékoztatóból.

Cash/fotó: BKK