Hihetetlen tett egy orosz BMW-stől

 

Előítéleteinkben a BMW tulajdonosok nem éppen az udvariasságukról váltak híressé, az oroszok meg pláne. Tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy a felvételen is ezt sikerült megtalálni.

Valljuk be nincsenek kellemes és pozitív élményeink a bajor autógyár csúcs termékeiben utazókról, tulajdonosaikról. Az irányjelzőt nem ismerik, és erőszakosságukkal félelmet ébresztenek a szabályt követő közlekedőkben. Erre itt egy felvétel a The Sun Twitter-oldalán, ahol a poros úton, dugóban lassan araszoló BMW-ből az utas kidob egy félliteres üres üveget a nyitott ablakon át az útra. Felvillan a féklámpa, az autó megáll, az elakadásjelző sárga villanófény is megjelenik. A sofőr kiszáll az taxiból, ő sem csenevész cserkész.

Elnézést kér kezével, hogy feltartja a többieket, majd visszadobja a palackot a kocsiba, kirángatja a napszemüveges, láthatóan elégedett utast és a porba veti a kuncsaftot.

Visszaül az autójába, megfordul ezerrel és elhúz az ellenkező irányba. Gondolom a döbbenet nem csupán azoknak az arcán fedezhető fel, akik ezt saját szemükkel látták, de olvasóinknak is.

Bevallom a BMW-t látva nem erre számítottam, de ez a verzió jobban tetszett, mint a saját képzeletemé.

Cash/fotó: Twitter