A fuvarozót a mentők kórházba szállították

 

Baleset történt 2021. szeptember 15-én reggel 9 óra után 5 perccel a Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király útja és Mogyoródi út kereszteződésében, ahol taxinak ütközött a villamos. A fuvarozót végtag és bordasérülés gyanújával szállították a kórházba a mentők. Más nem sérült meg a karambolban.

Szerda reggel 9 óra 5 perckor Budapest XIV. kerület Mogyoródi úton haladt egy taxi, amikor a Nagy Lajos király úton közlekedő villamos jobb oldalról neki ütközött a VW személygépkocsinak. A karambol következtében az autó oldala megsérült, a villamos – ütközőjének köszönhetően – komolyabb kár a tömegközlekedési eszközben nem keletkezett, karcolásokat, lemezbenyomódásokat lehetett látni.

A taxit egy középkorú hölgy vezette. Utasa nem volt, szabadjelzője a tetőn, tehát a fuvarozó szolgálatban volt. A baleset során olyan sérülést szenvedett, hogy mentőt hívtak hozzá, akik megvizsgálták, stabilizálták az állapotát majd végtag és bordasérülés gyanújával kórházba szállították. Más a balesetben nem szorult ellátásra.

A két jármű forgalmi akadályt okozott és a Budapesti közlekedési Központnak is a 3-as és 62A villamosokat autóbuszokkal kellett pótolnia az Örs vezér tér és a bosnyák tér között.

A rendőrségi helyszínelést követően hamarosan helyre állt a közlekedés az érintett szakaszon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a taxi áramtalanítását elvégezték és a műszaki mentésben segítettek.

k.z.t./fotó: police.hu