Egyenruhások felügyelik a közteret 0-24-ben

 

Számos bejelentés érkezett a Fővárosi Önkormányzatra, a kerületi és fővárosi rendőrségre az Örs Vezér téren kialakult elviselhetetlen közállapotok miatt. Eddig kitakarították, le- és felmosták a teret a köztisztaságiak. Most jönnek az egyenruhások – írja a police.hu.

Lakossági panaszokra reagálva Budapest rendőrfőkapitánya elrendelte, hogy a rendőrök éjjel-nappal megemelt létszámban járőrözzenek az Örs vezér terén.

A járőrök folyamatosan ügyelnek az emberek biztonságára; a Közrendvédelmi Főosztály, a X. és XIV. Kerületi Rendőrkapitányságok munkatársai mellett a Készenléti Rendőrség egyenruhásai látnak el szolgálatot.

A rendőrök azonnal intézkednek, ha jogsértést tapasztalnak, és bárki, bármikor odamehet hozzájuk, hogy segítséget kérjen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) partnernek tekinti a fővárosiakat. A bűnügyi elemzések mellett a lakossági visszajelzések nagymértékben segítenek abban, hogy feltárjuk a problémás területeket, és fenntartsuk a mindenki számára elfogadható, stabil közbiztonságot – olvasható a rendőrség honlapján.

k.z.t./fotó: police.hu