Az utolsó járat este 9-kor indul

 

Júliustól már a hajnali órákban is jár a 100E busz, amely kényelmes és közvetlen kapcsolatot biztosít Budapest belvárosa és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Igazodva a megnövekedett reptéri forgalomhoz és a kora reggeli repülőgépek indulásához, illetve érkezéséhez július 3-tól már hajnali 4 órától jár a 100E busz a Deák Ferenc tér és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

A 4 órától 21 óráig közlekedő járat továbbra is félóránként indul a végállomásokról, a reptér felé kizárólag a Kálvin térnél áll meg, míg a városközpont felé tartó buszokról az Astroriánál is le lehet szállni. A BKK a továbbiakban is folyamatosan figyeli a forgalom bővülését és a repülők menetrendjét, így szükség esetén tovább bővíti a 100E busz üzemidejét.

A 100E járat továbbra is egyedi díjszabás szerint közlekedik, a buszra szóló jegy 900 Ft-ba kerül. A reptéri gyorsjáratra érvényes jegy kényelmesen és érintésmentesen, akár mobiltelefonról is megvásárolható, a Közlekedési mobiljegy alkalmazásból.

Minden további információ a 100E repülőtéri járattal kapcsolatban megtalálható a bkk.hu oldalon. A járat részletes menetrendje itt található – olvasható a kiadott tájékoztatóban.

k.z.t./fotó: BKK