A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV érkeztével a cseh autógyártó egy immár hagyományos modellváltozata jelenik meg a Mladá Boleslav-i új, tisztán elektromos SUV-modell választékában is.

Fekete karosszéria-kiegészítők, nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a karosszériát mélyebbre süllyesztő sportfutómű kölcsönöznek magabiztos fellépést a ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV számára, illetve hangsúlyozzák dinamikus menettulajdonságait. Az utastérben integrált fejtámlával kiformált sportülések, bőrbevonatú, háromküllős, multifunkciós sportkormány és karbonhatású dekorbetétek határozzák meg a hangulatot.

Az ENYAQ iV SPORTLINE háromféle motorváltozatban bővíti a palettát. A 132 kilowattos ENYAQ iV 60 éppúgy hátsókerékhajtású, mint a 82 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt, 150 kW teljesítményű ENYAQ iV 80, amely a WLTP-ciklus szerint akár több mint 520 kilométeres hatótávot kínál.

Az ENYAQ iV 80x két, együttesen 195 kW teljesítményű elektromos motorral és összkerékhajtással készül majd és az év folyamán, a későbbiekben egészíti ki a kínálatot.

                                                                                                           Forrás: skoda-media.hu