Idén immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula–1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a Főtaxi lesz.

 

A magyar Formula–1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény, 2023-ban négy nap alatt 303 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen az eseményeket, és várhatóan idén is megtelnek a Hungaroring lelátói.

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a Főtaxi célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése.

A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a Főtaxi a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt.

 

Taxirendelés online és telefonon is

A futamra történő kijutást nagyban meghatározza, hogy a taxiszolgáltató saját VIP-sávot is használhat majd.

A hazautazást egyszerűsíti továbbá, hogy az utasok a Hungaroring főbejáratával és a Mol-töltőállomással szemben található taxidroszton találják majd a társaság autóit.

Forrás: vg.hu Kép: illusztráció