„Az idei szintrehozás részeként, április első hetében elindul az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása.” – írja az MKIF Zrt. sajtóközleménye. „A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni. A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd és előreláthatóan négy-hat hétig tartanak.

 

A felújítást végző szakemberek mindent megtesznek majd azért, hogy a munkálatok a lehető legkevésbé zavarják a forgalmat. Ezért egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ágat zárnak le. Ettől még a következő időszakban az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

A repülővel utazóknak javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy járatukat biztonsággal elérjék, utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek!” – írja az MKIF.

Az egyes ütemek megkezdése előtt a társaság saját weblapján és Facebook oldalán részletes tájékoztatást nyújt majd arról, hol, milyen sávzárásra, terelésre kell számítani.

Forrás: totalcar.hu Kép: illusztráció