Safeair-X

A taxisok és taxis társaságok számára a jelenlegi járványhelyzetben a meghatározó kérdés az utasok és sofőrök biztonsága. A SAFEAIR-X légfrissítő most egy hatékony megoldást kínál, amely nem csak kellemes illatot biztosít, hanem a levegőben terjedő kórokozók, köztük a koronavírus ellen is hatékony védelmet nyújt.

 

 

 

 

A SAFEAIR-X légfrissítő egy úttörő megoldás a kórokozók elleni védelem terén. A termék egy Iodine-V komplexet tartalmazó légfertőtlenítő, amely mindössze 2 másodperc befújási idő alatt eléri az elképesztően magas, 95%-os hatékonyságot a levegőben terjedő kórokozók elpusztításában. Ezt a hatékonyságot a SAFEAIR-X laboratóriumi tesztek során érte el, amelyeket független, külföldi laboratóriumokban végeztek el, és amelyek eredményeiről referált folyóiratok is beszámoltak.

A termék hatékonysága számos tanulmányban és publikációban is alátámasztott tény. A PLOS ONE folyóiratban megjelent cikkek szerint a SAFEAIR-X légfrissítő hatékonyan elpusztította a koronavírus kórokozóját a levegőben. A termék kémiai összetevőjének köszönhetően a jód olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek képesek megsemmisíteni mindenféle vírust, gombát és baktériumot.

Az utasok és sofőrök védelme érdekében a SAFEAIR-X légfrissítő ideális megoldást kínál. A zárt terekben, mint például a taxikban, a termék használata képes a környező légteret is fertőtleníteni, így az utasok számára maximális védelmet nyújt. A rendszeres használat révén a beszívott levegő tiszta lesz, és sem belégzéskor, sem kilégzéskor nem jelent fertőzésveszélyt.

A SAFEAIR-X légfrissítő nem csak hatékony, de rendkívül egyszerű és költséghatékony megoldás is. Az alkalmazása mindenhol könnyen megvalósítható, és a termék elérhető a drkontos.hu weboldalon. Ráadásul, ha most a SAFEAIR-X légfrissítőt kipróbálnád, az Ecometer Kft. szervízben ingyenes mintákkal várunk!

Az új és mutációkra is ellenálló védelmet nyújtó SAFEAIR-X légfrissítő segítségével a taxisok és taxis társaságok hozzájárulhatnak az utasok és személyzet biztonságához. A termékkel való együttműködés nemcsak az aktuális járványhelyzetben, de hosszú távon is megtérülő befektetés lehet az utasok és sofőrök egészségének megőrzésében.

Ha biztonságos és hatékony megoldást keresel a levegőben terjedő kórokozók ellen, ne habozz kipróbálni a SAFEAIR-X légfrissítőt!