A lányt egy perverz pedofil rabolta el

 

Egy 34 éves férfi egy szórakozóhelyen találkozott március 13-án Leigh-ben egy fiatal lánnyal. Mivel látta rajta, hogy részeg és nincs jól, felajánlotta, hogy segít neki hazajutni. Ám mindez csak ürügy volt. A férfi taxit hívott, és a saját lakására vitte a lányt, ahol szexuálisan zaklatta, és fogva tartotta.

Amikor a lány felébredt az idegen férfi lakásán félmeztelenül, halálra rémült, és azt kiabálta, hogy engedje haza. Ekkor valaki dörömbölni kezdett az ajtón. A lány apja állt a küszöbön – írja a DailyStar.

A férfi rendőrt hívott a számára ismeretlen férfi agresszív dörömbölése miatt. Ezzel egyidejűleg az apa szintén értesítette a rendőröket lánya elrablásáról.

Mint kiderült, az apa a taxisofőrtől kapta meg Oven lakcímét, mert a lány a taxiban felejtette a telefonját, és amikor hívta őt az apja, a sofőr fogadta azt.

A rendőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek, majd őrizetbe vették, és kihallgatták Owent.

A férfit most 7 és fél év börtönre ítélték a 16 éves lány elrablásáért és bántalmazásáért.

Ő egy veszélyes ember, aki kihasználva a lány állapotát, segítséget színlelve elrabolta és fogva tartotta. Szerencsére még időben sikerült elfognunk – mondta az esettel kapcsolatban Chris Preston rendőr.

Forrás: origo.hu kép: illusztráció