Péntek és vasárnap, menekülés a föld alatt

 

Péntek délután totális káosz lesz az útlezárás és elterelések miatt az Izabella és Eötvös utca között, bár vasárnap délelőtt lezárt hosszas Andrássy út kiesését sem fogják a közlekedők mosolygós smileval értékelni.

Lezárják az Andrássy út Izabella utca és Eötvös utca közötti szakaszát február 25-én, pénteken 15:00-tól február 27-én, vasárnap 6:00-ig rendezvény miatt, illetve február 27-én, vasárnap 6:00-tól 12:00-ig az Oktogon és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszát filmforgatás miatt. A korlátozás érinti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatait is.

A 105-ös és a 178-as autóbuszok, valamint a 979-es éjszakai járatok módosított útvonalon, a Podmaniczky utcán át közlekednek, és nem érintik a Vörösmarty utca M, Oktogon M, Opera M és Bajcsy-Zsilinszky út M megállókat.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével – tájékoztat a BKK.

Forrás: BKK